Vi söker en livsmedelsinspektör

 Arbetsuppgifter:

Du är en av livsmedelsteamets sju medarbetare med ansvar för kontroll, rådgivning och information enligt livsmedelslagstiftningen.

Tillsynen genomförs i projektform med sprintar. Våra självstyrande team har ett rullande schema med en inne- och utegrupp. Arbetsmetoden är väl utvecklad och skapar nytta och ger arbetsro. Arbetet innebär handläggning av inkommande ärenden av olika slag och planerad tillsyn. I tjänsten ingår t.ex. att planera den egna kontrollen, genomföra inspektioner, skriva rapporter/beslut samt att följa upp att avvikelser är åtgärdade.

I första hand kommer du att arbeta med kontroll enligt livsmedelslagen men det kan även bli aktuellt med andra arbetsuppgifter inom vårt arbetsområde.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, t.ex. livsmedels/miljöskyddsinspektör, eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig och lämplig. En god datorvana är en förutsättning likväl som att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska.

Yrkeserfarenhet från livsmedelsbranschen, myndighetsutövning/tillsyn i fält samt tillämpning av gällande lagstiftning inom livsmedelsområdet är meriterande.

Du är en flexibel lagspelare som har lätt för att samarbeta och bidra till teamets utveckling. Du är initiativrik, orienterad mot resultat och utveckling med god helhetssyn samt tar ansvar.

Eftersom rollen kräver många kontakter sätter vi stort värde på din kommunikativa förmåga och ett gott bemötande är självklart.

B-körkort för bil med manuell växellåda är ett krav

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Omfattning:   Heltid. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansök senast:   2018-10-21

Referensnummer:  A817049

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via Offentliga jobb. 

Kontaktperson

Jenny Möller, Avdelningschef, 0500-49 36 30 (kundtjänst)

Fackliga företrädare nås genom kundtjänst 0500- 49 36 30

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Miljösamverkan östra Skaraborg arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare Miljösamverkan gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. Efter det att vi publicerat en annons kommer vi inte köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi vänligt men bestämt undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Datum