Har du sett något fusk med livsmedel?

Känner du till något som du tycker att vi borde kolla upp? Det kan handla om felmärkning eller fusk med livsmedel.

Vi behöver din hjälp för att hitta fusket eller brotten mot lagen. Du kan använda formuläret här och berätta det du sett för oss. Det ska förstås gälla butiker, restauranger, skolmatsalar, tillverkare, grossister etc. i kommunerna Falköping, Hjo, Karlsborg, Skövde eller Tibro. Har du sett något i en annan kommun så kontaktar du den kommunens miljökontor.

Du får vara anonym

Vi går igenom alla klagomål och synpunkter som kommer till oss, även om anmälaren är anonym. Kom ihåg att du inte kan ange ditt namn, e-postadress eller andra kontaktuppgifter om du vill vara anonym! 

Du kan även ringa vår kundtjänst och berätta vad du sett. Tänk på att inte uppge ditt namn om du vill vara anonym. Om du efter en tid vill veta hur det gick med ditt klagomål så kan du ringa till vår kundtjänst och fråga.

Vår behandling av personuppgifter

Miljönämnden östra Skaraborg är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att hanteringen av personuppgifter inom nämndens verksamhet är laglig. Hur vi behandlar dina personuppgifter i det här formuläret kan du läsa om i dokumentet "Information till dig som lämnar personuppgifter i blanketter, webbformulär eller e-tjänster".

Uppgifter markerade med * är obilgatoriska att fylla i.

Ditt namn (Skriv NN eller lämna tomt om du vill vara anonym.)
Ditt telefonnummer
Din e-postadress
Datum när du såg det du vill klaga på*
Namn på företaget som du har klagomål på*
Beskriv det du har sett*